YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

Terim çağırırsa hemen gelirim

Terim çağırırsa hemen gelirim
24 Mayıs 2011, 20:37
SPOR HABERLERi
0 Yorum
Bu haber 3595 defa okunmuştur.
Facebook   
maydonuz
Serkan'ın umudu Galatasaray'da oynayıp, oradan milli takıma gitmekti ama Adnan Sezgin, "Gençlerbirliği'ne git orada daha iyi olursun" demişti.

İşte Gençlerbirliği takımının hücum elemanı Serkan Çalık...

Galatasaray'a Almanya'dan Barış ile birlikte geldiler, Barış kaldı, Serkan ise Gençlerbirliği'nde harikalar yaratıyor.

Serkan Almanya'ya tatile gitmeden önce kendisiyle konuştum, dertlerini anlattı.

-Gençlerbirliği sana neler öğretti?

Tam bir aile takımı. Huzur, yardımlaşma, sevgi, insana hürmet, disiplin. Bunların getirdikleri de tam bir profesyonellik...

Bir sezon boyunca 28 maç oynadım, 4'de golüm var. Gençliğimi bana tekrar Gençler geri getirdi. Futbolumun olgunlaştığını hissediyorum. 1923 yılında kurulan bu takımdan kimler gelmiş kimler geçmiş. Bakanından tutun, tüm büyük iş adamları görev yapmış. Başkan İlhan Cavcav kulübü nereden nerelere taşımış.

- Senin için Trabzonspor'un belası diyorlar?

Her zaman bu takıma gollerim olmuştur. Aslından babam Trabzon doğumlu, Trabzonspor'un taraftarı. Ben de her yerde 61 nolu formayı giyiyorum. Gol attığım zaman bana telefon açar, "yaptın yine yapacağın bacaksız" der. Ama aile olarak iş ayrı, takım tutmak ayrı diyerek geçiştiriyorum.

- Fatih Terim Galatasaray'a geldi, ne diyorsun?

Çağırsa hemen gelirim. Küçüklüğümde Galatasaray'ın o muhteşem futbolunu, kupalarını hatırlıyorum. O zaman kim istemez. Bir kanat oyuncusu olarak, tam Galatasaray'ın istediği oyuncuyum. Bir yıl daha sözleşmem var, Galatasaray'dan bir teklif gelirse, yarım kalmış kitabımı bitirmek istiyorum. Tabi kulübümde buna anlayış gösterirse ..

-Transfer teklifleri var mı?

Yurt dışında teklifler geliyor ama ben Türkiye'de oynamayı tercih ediyorum. Öncelik beni ben yapan Gençlerbirliği'nde. Zaman ne getirir bilemiyorum ama herşey bir tarafa Galatasaray bir tarafa. O zaman benden kurtulmak isteyenler bunları neden yaptı hala aklım ermiyor. Bazıları beni sevmedi çünkü düşünceleri başka idi.

-Fenerbahçe şampiyon oldu ne düşünüyorsun bu konuda?

Çok hızlı bir sezon oldu. Fenerbahçe olsun, Trabzonspor olsun, at başı gittiler, kıl payı Fenerbahçe önde oldu. Zaten ligde bir tek şampiyon olacaktı. Ama bir veya iki gol averajları olursa başka olur. Trabzonspor'da yönetici, taraftar, teknik ekip ve futbolcuların kafalarını kemirir durur. Hep keşke, keşke kelimeleri ağızdan düşmez. Ama hayat devam ediyor. Futbolun da zaten cilvesi bu.
YOZGATIN SESi

Bu haber 3595 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

SPOR HABERLERi  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Sorgun Belediyespor...

Sorgun Belediyespor... Yozgatı Bölgesel Amatör Ligi 4.grupta temsil edecek olan Sorgun Belediyespor, Nevşehir kampında yaptığı hazırlık ma...

Sorgun Belediyesporun rakipleri belli oldu

Sorgun Belediyesporun rakipleri belli oldu Yozgat'ı Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil edecek olan Sorgun Belediyespor'un rakipleri belli oldu.

Beşiktaşa Müthiş Golcü!

Beşiktaşa Müthiş Golcü! Siyah-Beyazlılar, İtalyan forvetin peşinde...

Güreşte Altın Kazandık

Güreşte Altın Kazandık 2011 Dünya Güreş Şampiyonası'nda, grekoromen stil 120 kiloda Rıza Kayaalp, Kübalı rakibini yenerek altın madaly...

İşte UEFAnın F.Bahçeyi Yakan Mektubu

İşte UEFAnın F.Bahçeyi Yakan Mektubu UEFA, Fenerbahçenin şike yaptığı kanatine vardı. Ve bir mektup yazarak cezalar konusunda TFFyi uyardı. Federasyon d...

istanbul 2020 olimpiyatlarına aday

istanbul 2020 olimpiyatlarına aday Başbakan Erdoğan, istanbulun 2020 olimpiyatlarına adaylığını açıkladı.

TFFden iki önemli değişiklik

TFFden iki önemli değişiklik TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Süper Ligde talimatlarda iki önemli değişikliğe gidildiğini açıkladı.

Rus uzmandan Türkiye analizi

Rus uzmandan Türkiye analizi Rus spor basınından şike yorumu: Türkleri kıskanıyoruz....

Chelsea den Arda ya akıllara zarar teklif!

Chelsea den Arda ya akıllara zarar teklif! Transferde bombaları patlatmaya hazırlanan Galatasaray a Chelsea den çılgın teklif!
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.