YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

Yozgat Sarıkaya da alışveriş merkezi açılışı ( SGS )

Yozgat Sarıkaya da alışveriş merkezi açılışı ( SGS )
24 Mart 2011, 00:07
Sarıkaya
0 Yorum
Bu haber 9815 defa okunmuştur.
Facebook   
YOZGATLI
Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde İşadamı İbrahim Aydoğan tarafından yaptırılan SGS Alışveriş Merkezi törenle hizmete girdi.
Mağazanın açılışına Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez,Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Enver Çakıroğlu, İlçe Meclis Üyesi Hicran Temur, İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu, Sivil Toplum Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu’nun okuduğu duanın ardından mağazanın açılışı yapıldı. Kaymakam Dönmez, açılış sonrası yaptığı konuşmasında ilçeye yakışır bir mağazanın açılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Dönmez, 'İlçe halkımız alışverişlerini nezih, ferah bir ortamda artık rahatlıkla yapabileceklerdir. Ekonomik anlamda da bu gibi mağazalarımızın olması ilçemize büyük katkılar sağlayacaktır. Bu vesile ile SGS Alışveriş Merkezi sahibi İbrahim Aydoğan’ı böyle bir mağazayı ilçemize kazandırdığı için kutluyor, hayırlı uğurlu olsun diliyorum.' dedi.
SGS AVM'nin sahibi İbrahim Aydoğan’da ilçe halkına kaliteyi ucuza sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını belirterek,'Yıllardır ilçemizde esnaflık yapıyorum. Burada kazandığımızı tekrar burada yatırım yaparak ilçemize bu yönde hizmet etmek istiyoruz. 5 kattan oluşan mağazamızda zücaciyeden beyaz eşyaya, temizlik ürünlerinden gıdaya ve giyime varana kadar kaliteli ürünleri ucuza sunmanın gayreti içinde olacağız. Bu vesile ile bugün açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere çok teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

CİHAN YOZGATIN SESi

Bu haber 9815 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

Sarıkaya  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Sarıkayada Antik Tiyatro Kazı Çalışmaları Başladı

Sarıkayada Antik Tiyatro Kazı Çalışmaları Başladı Sarıkaya ilçesinde Roma dönemine ait antik tiyatro olduğu tahmin edilen alanda ön kazı çalışması başladı.

Yozgat Sarıkaya da Muhtarlık Tartışmaları Ölümle Sonuçlandı.

Yozgat Sarıkaya da Muhtarlık Tartışmaları Ölümle Sonuçlandı. Yozgatın Sarıkaya ilçesine bağlı Mesçitli köyü muhtarı, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü.

Sarıkaya MYO İnşaatına Teskomb Gelen Başkanı Akgül den Destek Geliyor

Sarıkaya MYO İnşaatına Teskomb Gelen Başkanı Akgül den Destek Geliyor Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı ve A...

Sarıkaya Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı

Sarıkaya Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı Yozgatın Sarıkaya İlçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından 2011-2012 eğitim öğretim yılı, yıl sonu sergisi açıldı.

Sarıkayada KOSGEB Desteği İle İş Yeri Açıldı

Sarıkayada KOSGEB Desteği İle İş Yeri Açıldı Yozgatın Sarıkaya ilçesinde Küçük ve Orta Sanayiciyi Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteğiyle kurulan i...

Esnaf Kredi Faizleri Arttı

Esnaf Kredi Faizleri Arttı Yozgatın Sarıkaya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Güler, esnaf kredi faizlerinin yükse...

Yozgat'ta Çiftçiye Mazot Ve Gübre Desteği Ödemeleri Başladı

Yozgat'ta Çiftçiye Mazot Ve Gübre Desteği Ödemeleri Başladı Yozgatta çiftçiye mazot, kimyevi gübre ve toprak analiz destekleme prim ödemeleri başladı.

Yozgattaki Kazada 2 Kişi Öldü!

Yozgattaki Kazada 2 Kişi Öldü! Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

SARIKAYA'DA GSS KUYRUĞU

SARIKAYA'DA GSS KUYRUĞU Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde Genel Sağlık Sigortası (GSS) için gelir testi yaptırmak isteyen vatandaşlar Sosyal...
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.