YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

İşe yarayan Çinli Çakma!!!

İşe yarayan Çinli Çakma!!!
12 Eylül 2011, 01:22
Bilgisayar
0 Yorum
Bu haber 4424 defa okunmuştur.
Facebook   
YOZGATLI
Microsoft Office, ofis paketlerinin belki de en iyisi olsa da, kayda değer alternatifleri de var. Kingsoft Office Suite 2012 adındaki ofis paketi bunlardan bir tanesi ve size Word, Excel ve PowerPoint'in neredeyse bire bir kopyasını sunuyor.

MS Office'i baştan aşağı kopyalayan Kingsoft Office Suite 2012, bir takım ek özellikler bile sunuyor. Paket içerisindeki Writer adında bir kelime işlemcisi, bir tablo işlemci ve sunum programı yer alıyor. Şablon ve clipart'larla gelen paketin boyutu ise sadece 70MB. Microsoft Office paketinin ise yaklaşık 700MB olduğunu hatırlatalım.

Paket, Microosft'un belge biçimlerini tam olarak desteklediğinden, iki paket arasındaki veri değişimi sorun teşkil etmiyor. Dosyalar, DOC, XLS ve PPT gibi klasik MS Office biçimlerinde kaydedilebilirken; DOCX, XLSX ve PPTX gibi yeni biçimler de açılabiliyor. OpenOffice ODT biçimi ise desteklenmiyor.

PDF dışa aktarma işlevi sayesinde üç uygulamaya ait belgeleri PDF olarak rahatlıkla kaydedebiliyorsunuz. Kaydettiğiniz PDF'e bir parola atayarak korumanız da mümkün.

Web tarayıcılarından tanıdığımız sekme arayüzü ise program içerisinde birden fazla belge açık olduğunda, onlara erişiminizi hızlandırıyor.

BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ KiNGSOFT OFFiCE SUiT 2012


YOZGATIN SESi

Bu haber 4424 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

Bilgisayar  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Duyguları anlayan bilgisayarlar geliyor!

Duyguları anlayan bilgisayarlar geliyor! Yeni teknolojiyle bilgisayar kullanıcılarının duygularını anlamak mümkün olabilecek. Böylece internetteki reklamlar...

YTV66 Yozgatlı Tv Programı

YTV66 Yozgatlı Tv Programı YTV66 Yozgatlı Tv Programı yeni versiyonu

Türk halkı bilgisayarı sevdi!

Türk halkı bilgisayarı sevdi! Türkiye'de 2005 yılında yüzde 17.7 olan bilgisayar kullanım oranı 6 yılda 2.6 kat artarak 2011 itibarıyla yüzde...

Dünyanın en ucuz bilgisayarı piyasada!

Dünyanın en ucuz bilgisayarı piyasada! Kredi kartı büyüklüğünde ve çocuklara bilgisayar kullanmayı öğretmeyi amaçlayan bilgisayar bugün ilk kez internet ü...

RAM satın alacaklar dikkatli Okusun

RAM satın alacaklar dikkatli Okusun RAM yani bellek alırken hala MHz değerine bakıyorsanız bu yazıya göz atmanızda fayda var.

Sakın şarjınızı sonuna kadar bitirmeyin

Sakın şarjınızı sonuna kadar bitirmeyin Servet harcayıp aldığınız laptop'un pilinin 6 ayda ölmesini istemiyorsanız işte yapmanız gerekenler..

Dünyanın en hızlı bilgisayarı!

Dünyanın en hızlı bilgisayarı! Fujitsu'nun RIKEN'le birlikte geliştirdiği süper bilgisayar 'K Computer' TOP500 sıralamasında dünya...

Sistem Geri Yükleme Çalışmıyorsa...

Sistem Geri Yükleme Çalışmıyorsa... Sorunsuz Sistem Geri Yükleme! Sorunsuz bir Sistem Geri Yükleme isteyenler... İste bilmeniz gereken ipuçları!

25 dolara bilgisayar !!!

25 dolara bilgisayar !!! USB bellek büyüklüğündeki bilgisayar ile masaüstü bilgisayarınızda yapabildiğiniz birçok şeyi yapabilmek mümkün.
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.