YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

Hayatının en güzel yılları Sarıkaya da geçmiş

Hayatının en güzel yılları Sarıkaya da geçmiş
04 Temmuz 2011, 11:17
Sarıkaya
0 Yorum
Bu haber 3756 defa okunmuştur.
Facebook   
maydonuz
Ünlü dizi ve televizyon oyuncusu Ekin Türkmen, çocukluğunun en güzel yıllarının Sarıkaya’da geçtiğini söyledi. Türkmen, ulusal gazetelerde çıkan röportajında Sarıkaya’dan övgü ile bahsetti.

Adını atv’de yayınlanan ‘Ekmek Teknesi’ isimli dizideki Songül rolüyle duyuran ünlü televizyon dizisi ve sinema oyuncusu Ekin Türkmen, çocukluğunun en güzel günlerinin Sarıkaya’da geçtiğini söyledi.

Ekin Türkmen, Milliyet gazetesinin ilâvesi Cadde’de “Aşığım ve mutluyum” başlığıyla yayınlanan röportajında, inşaat mühendisi olan babasının aldığı bir iş dolayısıyla çocukluğunu Yozgat’ın Sarıkaya İlçesi’nde geçirdiğini belirterek, “Hayatımın en güzel günleriydi” dedi. Türkmen’in, “Sarıkaya Köyü” ifadesini kullandığı röportajın ilgili kısmı şöyle:

Biz sizi ‘Ekmek Teknesi’nde tanıdık. Daha önce nerelerdeydiniz?

Ankara’da doğmuşum. Babam, inşaat mühendisiydi ve Yozgat’ta bir iş almıştı. Bu nedenle çocukluğum, Yozgat’ın Sarıkaya Köyü’nde geçti. Hayatımın en güzel günleriydi.

Okula Yozgat’ta mı

başladınız?

6 yaşında okula gitmek istedim. Yaşım tutmadığı için misafir öğrenci olarak aldılar. Sonra İzmir’e taşındık, ilkokula orada başladım.

Rol aldığı yapımlar

Ekin Türkmen, ‘Ekmek Teknesi’ isimli televizyon dizisinde Songül, ‘Acı Hayat’ta Özlem, ‘Nefes Nefese’de Binnur, ‘Kısmetim Otel’de Serra, ‘Menekşe ile Halil’de Zeynep, ‘Küçük Kadınlar’da Elif, ‘Adanalı’da Pamuk, ‘Karakol’da Songül rolünü oynadı.

“Keloğlan Kara Prens’e Karşı” isimli sinema filminde Külkedisi rolünü oynayan Ekin Türkmen, “Son Ders: Aşk ve Üniversite” filminde de Deren rolünü canlandırdı.

Türkmen, Coca Cola, Yapı Kredi Bankası ve Arçelik’in reklam filmlerinde de oynadı.

kaynak:ileri gazetesi

YOZGATIN SESi

Bu haber 3756 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

Sarıkaya  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Sarıkayada Antik Tiyatro Kazı Çalışmaları Başladı

Sarıkayada Antik Tiyatro Kazı Çalışmaları Başladı Sarıkaya ilçesinde Roma dönemine ait antik tiyatro olduğu tahmin edilen alanda ön kazı çalışması başladı.

Yozgat Sarıkaya da Muhtarlık Tartışmaları Ölümle Sonuçlandı.

Yozgat Sarıkaya da Muhtarlık Tartışmaları Ölümle Sonuçlandı. Yozgatın Sarıkaya ilçesine bağlı Mesçitli köyü muhtarı, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü.

Sarıkaya MYO İnşaatına Teskomb Gelen Başkanı Akgül den Destek Geliyor

Sarıkaya MYO İnşaatına Teskomb Gelen Başkanı Akgül den Destek Geliyor Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı ve A...

Sarıkaya Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı

Sarıkaya Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı Yozgatın Sarıkaya İlçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından 2011-2012 eğitim öğretim yılı, yıl sonu sergisi açıldı.

Sarıkayada KOSGEB Desteği İle İş Yeri Açıldı

Sarıkayada KOSGEB Desteği İle İş Yeri Açıldı Yozgatın Sarıkaya ilçesinde Küçük ve Orta Sanayiciyi Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteğiyle kurulan i...

Esnaf Kredi Faizleri Arttı

Esnaf Kredi Faizleri Arttı Yozgatın Sarıkaya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Güler, esnaf kredi faizlerinin yükse...

Yozgat'ta Çiftçiye Mazot Ve Gübre Desteği Ödemeleri Başladı

Yozgat'ta Çiftçiye Mazot Ve Gübre Desteği Ödemeleri Başladı Yozgatta çiftçiye mazot, kimyevi gübre ve toprak analiz destekleme prim ödemeleri başladı.

Yozgattaki Kazada 2 Kişi Öldü!

Yozgattaki Kazada 2 Kişi Öldü! Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

SARIKAYA'DA GSS KUYRUĞU

SARIKAYA'DA GSS KUYRUĞU Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde Genel Sağlık Sigortası (GSS) için gelir testi yaptırmak isteyen vatandaşlar Sosyal...
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.